Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro je znati

Zagreb: Mijenja se broj plaćanja parkiranja SMS-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog obvezne prilagodbe EU standardima, mijenja se broj za plaćanje parkiranja SMS-om, izvijestio je Zagrebački holding.

Tako će se parkiranje za I. zonu (crvena) od sada plaćati na broj 700 101, umjesto na dosadašnji broj 101; II. zona (žuta) plaćat će se na broj 700 102, a III. zona (zelena) na broj 700 103.

Pročitajte i ovo Njemačka vozila Mnoge čudi zašto to čini Mladić ima neobičan hobi: Prijavljuje prekršitelje, a zbog tih kazni već su platili više od 140.000 eura Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada"

Dosadašnji broj 104 za parkiranje na parkiralištu Paromlin mijenja u 700 104, broj 105 za parkiranje na parkiralištu s istočne strane Zagrebačkog velesajma mijenja u broj 700 105 i dosadašnji broj 106 za parkiranje u dijelu Maksimirske ulice mijenja u broj 700 106.

Do 31. ožujka trajat će prijelazno razdoblje prilagodbe u kojem građani mogu plaćati i na stare i na nove brojeve. Nakon toga datuma vrijediti će isključivo novi brojevi, priopćeno je iz Zagrebačkog holdinga, čija je Zagrebparking podružnica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene