Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić sa suradnicima održala je u petak u Zagrebu sastanak s ministrom okoliša i turizma Federacije Bosne i Hercegovine Nevenkom Hercegom sa suradnicima, priopćeno je iz ministarstva.


Teme razgovora bile su razmjena iskustava oko otvaranja centara za upravljanje otpadom i pravilnici za zbrinjavanje korisnog otpada koje je Hrvatska u zadnje četiri godine donijela, te suradnja na projektima od regionalnog značaja zaštite okoliša. 

Vezani članci Potres kod Banja Luke Potres jačine 2,4 po Richteru zabilježen kod Banja Luke: "Dobro se zatreslo" Zdravko Mamić Određeno kada se Zdravko Mamić mora javiti u Remetinec. Ako se ne pojavi, za njim će biti raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog

Budući da se federalni ministar zanimao i za iskustva Hrvatske oko ustroja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održan je sastanak i u Fondu kojom prilikom je direktor Fonda predstavio djelokrug rada, dosadašnje i buduće projekte, priopćeno je iz ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.