Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagorca ispitivali o ubojstvu Ivane Hodak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni general Vladimir Zagorec saslušan je danas na policiji u sklopu kriminalističke obrade ubojstva Ivane Hodak, doznaje se od oca ubijene i Zagorčeva branitelja Zvonimira Hodaka koji tvrdi da je njegov klijent prošao i poligrafsko testiranje.

'Policija je Zagorca ispitala o ubojstvu i podvrgla poligrafu kojeg je uspješno prošao', izjavio je Hodak, dodavši da je policija njegovog branjenika ispitivala samo o ubojstvu Ivane Hodak te da nije bilo pitanja vezanih uz ubojstvo Ive Pukanića.

Pročitajte i ovo Mario Banožić - 5 Mario Banožić Banožića policija još nije ispitala o nesreći: Evo što su odgovorili u državnom odvjetništvu Slika nije dostupna Suđenje za ubojstvo Pukanića Ubojstvo Pukanića: Zagorec i Joca Amsterdam opet svjedoče

Hodak je objasnio da je policija od suca zagrebačkog Županijskog suda koji je preuzeo Zagorčev predmet zatražila saslušanje isključivo u sklopu krim obrade ubojstva Ivane Hodak.

Vladimir Zagorec nalazi se u pritvoru zagrebačkog zatvora u Remetincu gdje čeka početak suđenja za zlouporabu položaja i ovlasti. Njega se, naime, tereti da je 2000. odlazeći s dužnosti pomoćnika ministra obrane zaduženog za nabavku oružja i opreme iz sefa MORH-a odnio torbu s draguljima vrijednim najmanje 5 milijuna američkih dolara. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene