Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umirovljeni general Vladimir Zagorec saslušan je danas na policiji u sklopu kriminalističke obrade ubojstva Ivane Hodak, doznaje se od oca ubijene i Zagorčeva branitelja Zvonimira Hodaka koji tvrdi da je njegov klijent prošao i poligrafsko testiranje.


'Policija je Zagorca ispitala o ubojstvu i podvrgla poligrafu kojeg je uspješno prošao', izjavio je Hodak, dodavši da je policija njegovog branjenika ispitivala samo o ubojstvu Ivane Hodak te da nije bilo pitanja vezanih uz ubojstvo Ive Pukanića.

Vezani članci Slika nije dostupna Ubojstvo Ivane Hodak ranije najavljeno? Slika nije dostupna 'Spreman sam se ispričati Hrvoju Petraču'

Hodak je objasnio da je policija od suca zagrebačkog Županijskog suda koji je preuzeo Zagorčev predmet zatražila saslušanje isključivo u sklopu krim obrade ubojstva Ivane Hodak.

Vladimir Zagorec nalazi se u pritvoru zagrebačkog zatvora u Remetincu gdje čeka početak suđenja za zlouporabu položaja i ovlasti. Njega se, naime, tereti da je 2000. odlazeći s dužnosti pomoćnika ministra obrane zaduženog za nabavku oružja i opreme iz sefa MORH-a odnio torbu s draguljima vrijednim najmanje 5 milijuna američkih dolara.