Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brižna prijateljica

Zadovoljna.hr dobila novo ruho: ''Još jedan korak kojim se želimo približiti našim čitateljicama''

Zadovoljna.hr
Zadovoljna.hr
Aktualno Galerija Zadovoljna.hr Zadovoljna.hr Zadovoljna.hr Zadovoljna.hr +0 Zadovoljna.hr Galerija 1/3 >>
Omiljeni portal za žene Zadovoljna.hr dobio je novo ruho, prvi put od 2013. godine, kako bi bio što zanimljiviji i pregledniji svojim čitateljicama i čitateljima.

Zadovoljna.hr jedinstveni je ženski lifestyle portal koji stavlja naglasak na jačanje sustava vrijednosti koji se temelji na toleranciji, solidarnosti, edukaciji i osnaživanju žena.

Pročitajte i ovo Foto: Zadovoljna.hr Najčitaniji lifestyle portal "Zadovoljna akademija" Nove TV u finalu nagrade Digiday Media Awards Slika nije dostupna 'Zadovoljna akademija' Zadovoljna.hr ima sjajan projekt: "Znanje nikad ne izlazi iz mode"

Novi dizajn portala prati svjetske trendove, čišći je, prozračniji i moderniji.

Zadovoljna.hr brižna je prijateljica koja je nježna, iskusna i uvijek spremna pomoći. Ona je istovremeno i zabavna, svestrana, promovira pozitivne teme i aktivan način života.

''Redizajn portala još je jedan korak kojim se želimo približiti našim čitateljicama. Osim što smo vizualno osvježili izgled portala, sadržaj je pregledniji i bolje povezan, zbog čega će ga naša publika brže i lakše pratiti.

Nakon brojnih malih i velikih projekata, od naše Zadovoljna akademije preko videa posvećenog dobitnicima nagrade Luka Ritz te našeg nedavnog kreativnog natječaja u kojem smo podijelili gotovo 90 ulaznica za kazališta širom Hrvatske, iznimno smo zahvalni što imamo vjerne čitateljice i Facebook fanove koji pokazuju da itekako postoji interes za pozitivne i inspirativne priče'', kaže Tihana Korać, urednica lifestyle portala Nove TV.

Osim na portalu, Zadovoljna.hr možete pratiti i na društvenim mrežama – Facebooku koji broji čak 246.000 pratitelja, Instagramu s 58.000 pratitelja, Twitteru i Pinterestu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene