Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krajnji rok

Zadnji dan: Jeste li predali zahtjev za legalizaciju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je zadnji dan za podnošenje zahtjeva za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata koja imaju rješenje za rušenje i nakon toga više se neće moći podnositi.

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš rekla je kako je krajnji rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata 31. prosinca ove godine.

Pročitajte i ovo Ustavni sud Opravdanost Ustavni sud odbio zahtjev udruge poslodavaca: "Riječ je o samo jednoj od niza mjera Vlade'' Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

'U toj kategoriji su svi oni bespravni graditelji, koji imaju izvršna rješenja za rušenje', kazala je ministrica Mrak Taritaš. Dodaje da oni već godinama imaju rješenja o bespravnoj gradnji, a današnji dan im je posljednja prilika za legalizaciju.

>> Zahtjevi za legalizaciju predavali se i danas: Sutra istječe rok, ne trebaju vam svi papiri

'Zahtjev ovaj čas ne mora biti kompletiran, ali je bitno da podnesu zahtjev i dokumentaciju koju imaju pa će referenti vidjeti je li dokumentacija potpuna i u određenom roku tražiti da se ta dokumentacija nadopuni', objasnila je. Za to postoji zakonski rok od petnaestak dana, a nakon toga zahtjev ulazi u postupak.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene