Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spavanje sa pričom

Svjetski vodič u Hrvatskoj kao posebnog izdvojio jedan hostel - Evo i zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
GoUnusual prezentira neobične smještajne objekte kao što su kuće na stablima, špilje, avioni, iglui, crkve...

Zadarski hostel Forum prvi je smještajni objekt u Hrvatskoj koji je uvršten u međunarodnu kolekciju neobičnih hotela svijeta - GoUnusual.

Riječ je o vodiču koji prezentira i promovira više od 300 nevjerojatnih, jedinstvenih i neobičnih objekata u kojima se, kako kažu, predstavnici vodiča, 'može spavati s pričom - od kućica na stablu, špilja, aviona, vlakova, crkve, iglua i zatvora - čak i objekata pod vodom.'

Iz hostela Forum kazali su da će njihovo prisustvo u skupini GoUnusual pridonijeti promociji ne samo hostela, već i Hrvatske te grada Zadra kao destinacije s neobičnim smještajnim objektima.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Slika nije dostupna O turističkoj sezoni Lorencin: Očekujemo porast prihoda od 2 do 3 posto!

FOTO Vojna utvrda pretvorena u ekskluzivan hotel usred oceana

Svevremenska arhitektura, moderan dizajn, iznimna lokacija i impresija jedinstvene cjeline hostela i vanjskog života na Forumu, kao centralnom mjestu susreta kako nekada tako i danas, bili su argumenti zahvaljujući kojima je vodič GoUnusual odlučio uvrstiti ovaj hrvatski objekt u svoju svjetsku priču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene