Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pljuštale uvrede

U zadarskoj skupštini umalo se potukli vijećnici: ''Ćaća ti je lopov, j**** ti mater''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Verbalni ispadi u skupštini zadarske županije umalo su završili fizičkim sukobom dvojice vijećnika - Nikice Čalušića (HDZ) i Ante Rubeše (Akcija mladih).

Neprimjerena komunikacija među vijećnicima skupštine Zadarske županije počela je kada je Ante Rubeša tijekom izlaganja s govornice po tko zna koji put spomenuo kako su HDZ-ovci lopovi na što je Nikica Čalušić ispod glasa reagirao tvrdnjom "ćaća ti je lopov", piše Zadarski list.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Nakon ovog ispada, burno je reagirao Rubeša i krenuo prema Čalušiću na što su reagirali Marko Pupić Bakrač, a spremnost na isto pokazao je i Željko Šoša. Željko Lončar dao je obojici opomenu, a to je bio završetak samo prve runde.

Svoj su sukob nastavili tijekom pauze kada je sve, prema pisanju lista, bilo mnogo dramatičnije te je skoro došlo do fizičkog sukoba. Na kraju je Rubeša napustio sjednicu.

Na sjednici je bilo riječi o davanju koncesije nad djelom djelatnosti u luci Gaženica turskim investitorima. Bila je to tematska sjednica uoči tematske sjednice. Iste možda i neće biti, što je dao naslutiti župan Božidar Longin.

Vijećnica Živog zida Jasminka Adžić Sikirić pitala je župana hoće li on prisustvovati, skupa s vladajućim vijećnicima, tematskoj skupštini za čije održavanje je oporba skupila 14 potpisa. Longin je odgovarajući na njeno pitanje kazao kako misli da Skupština Zadarske županije nema potrebe da održava tematsku sjednicu na temu luke koja je u vlasništvu države. Ne treba spominjati da bez vladajućih nema ni sjednice jer nema kvoruma.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene