Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Ana Magaš u Centru za socijalni rad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatija hrvatska osuđenica Ana Magaš, koja je nedavno odslužila zatvorsku kaznu zbog ubojstva muža, danas se odazvala pozivu Centra za socijalni rad u Zadru, a ni ona ni njezina odvjetnica Ljubica Matijević-Vrsaljko novinarima nisu željele reći o čemu su ondje razgovarale.

U Centru za socijalni rad podsjećaju da Anu Magaš očekuju pripreme za susret s malodobnim sinom, o kojemu danas skrbi obitelj Magaš, ali postupak je tajan te ništa o tomu ne mogu govoriti.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile"

Ana Magaš je iz požeške kaznionice izišla krajem lipnja. U zatvoru je provela tri godine i tri mjeseca. U ožujku 2005. na prvom suđenju bila je osuđena na zatvorsku kaznu od devet i pol godina. Na ponovljenom suđenju kazna joj je smanjena na osam godina, no Vrhovni je sud tu kaznu dodatno smanjio na pet godina. U ožujku ove godine predsjednik Republike Stjepan Mesić smanjio joj je kaznu za godinu i pol dana. Zbog dobrog vladanja, Povjerenstvo za uvjetni otpust početkom lipnja skratilo joj je zatvorsku kaznu dodatno za još dva mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene