Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstremi na djelu

Vrijeme i dalje luduje: Upaljen meteoalarm, moglo bi biti svega

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vrućine su i dalje tu, kao i promjenljivo i vrlo nestabilno vrijeme.

U Dalmaciji će u četvrtak biti pretežno sunčano i vruće te uglavnom suho, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo i vrlo nestabilno, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). 

Mjestimice će biti pljuskova i grmljavine, prijepodne uglavnom na sjeverozapadu zemlje, a popodne i navečer očekuju se češći, ponegdje i intenzivniji pljuskovi.

Lokalno je vjerojatno moguće grmljavinsko nevrijeme praćeno olujnim vjetrom.

Puhat će slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo, na sjevernom dijelu i sjeverozapadnjak, a navečer bura.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati od 30 do 35 Celzijevih stupnjeva.

Pročitajte i ovo Nekoliko tornada pogodilo šire područje Chicaga Priroda pokazala moć VIDEO Nekoliko tornada poharalo Chicago: Nema struje, iščupana stabla, ne rade aerodromi, strahuje se od problema s vodom...

Pročitajte i ovo Zlatni rat - 3 Problemi na Braču Stanovnici Bola na nogama, ne daju jednu od najljepših plaža na svijetu: "Opet nam se događa da pokušavaju oteti dite materi"

Za četvrtak je za splitsku regiju izdano crveno upozorenje, dok su osječka, zagrebačka, karlovačka i kninska u narančastom.

Idućih dana u unutrašnjosti bit će pretežno sunčano i opet sve toplije, osobito za vikend, kad će posvuda biti ljetnih vrućina, posebno u nedjelju.

Više pročitajte u vremenskoj prognozi meteorologa Dnevnika Nove TV Ivana Čačića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene