Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Imate planove za produženi vikend? Evo kakvo nas vrijeme čeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste za produženi vikend planirali izlet u prirodu ili putovanje, radovat će vas vijest da nas od petka čeka opet toplije i sunčanije vrijeme.

I dok nam je s jučerašnjim danom stiglo dugo priželjkivano osvježenje, od petka će opet u cijeloj zemlji prevladavati sunčano i sve toplije vrijeme, pa se za vikend očekuje da će i u kopnenom dijelu Hrvatske temperature prijeći 30 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Uz more će za vikend možda biti malo manje vruće, no isto vrlo toplo, ugodno, bez jakog vjetra, te što je najvažnije uz dosta sunca tijekom cijelog razdoblja.

>> Vremenska prognoza

Naoblačenje koje se nadvilo nad kopnenim dijelom zemlje već se sutra tijekom dana nestati nakon čega će biti sve više sunčano, a puhat će slab do umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak, a na moru umjerena i jaka, mjestimice na udare još i olujna bura, no i ona će tijekom dana slabjeti. U unutrašnjosti će se temperatura penjati do 28 stupnjeva, a u Dalmaciji će ići i do 34.

>> Iznenadni pljusak rashladio Zagreb za 10 stupnjeva!

I u gorju i na sjevernom Jadranu sutra bit će djelomice ili pretežno sunčano. Umjerena i jaka bura, koja na udare u početku još može biti i olujna, tijekom dana će slabjeti. Za ranog poslijepodneva na sjevernom Jadranu mjerit će se od 29 do 32 stupnja, dok će u gorju biti manje toplo uz 23 do 26 stupnjeva.

U Dalmaciji će se zadržati sunčano i vruće. I ovdje će veći dio dana biti burno, no kao i na sjevernom dijelu bura će slabjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene