Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet kiša i grmljavina

Sutra još toplije, ali osvježenje stiže uskoro - doznajte kada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I danas je u cijeloj zemlji bilo sunčano i toplo, a takvo, pa i malo toplije vrijeme bit će i sutra!

Danas su još temperature uglavnom do 30 stupnjeva, a sutra se očekuju i koji stupanj više i to uglavnom u Zagori i središnjoj unutrašnjosti. Manje toplo vrijeme čeka nas već u četvrtak kada se pripremite i na povremene pljuskove i grmljavinu kojih će u Slavoniji biti i u petak i u subotu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Sutra nas još ne očekuje ništa od toga - bit će stabilno, sunčano, ali već se blizu nas nalazi hladna fronta koja nam stiže u četvrtak. Jutro sutra pretežno sunčano, uz malo oblaka, uglavnom u kopnenim krajevima. Već ujutro malo toplije, između 11 i 16 u unutrašnjosti, a na Jadranu od 12 u Istri do najviše 21. Vjetar posvuda slab.

>> Vremenska prognoza

Poslijepodne nas ne očekuju neke veće promjene osim što će biti još malo toplije, do najviše 31. Ipak, prema kraju dana bit će sve više oblaka, ali sutra još bez kiše. Na Jadranu također veći dio dana sunčano, ali poslijepodne naoblačenje. Grmljavinski pljuskovi očekuju se uglavnom navečer i u noći na četvrtak i to najprije na otvorenom moru i u Istri. Temperatura od 25 do najviše 29.

UV indeks sutra visok

Na jugu će se nastaviti uglavnom sunčano, samo prema kraju dana bit će umjerene naoblake, no bez kiše i pljuskova. I dalje vrlo toplo, do najviše 31 i to pogotovo u zaleđu. Što se tiče vjetra, najprije će zapuhati umjeren zapadnjak, a onda sjeverozapadnjak. Uz toplije vrijeme i temperatura mora malo je porasla, uglavnom samo na sjevernom dijelu gdje je oko 23 stupnja.

UV indeks sutra će u većini zemlje biti vrlo visok, a visok samo u zapadnim krajevima zbog više oblaka. Prema kraju tjedna vrijeme se neće znatnije kvariti, ali ipak će biti malo manje toplo. Najviše pljuskova očekuje nas posvuda u četvrtak, ali u Slavoniji ih može biti i u petak i u subotu. Osim malo nižih temperatura, računajte i da će biti dosta vjetrovito uz umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Na moru grmljavina i pljuskovi uglavnom u četvrtak, a onda opet do kraja tjedna sunčano. Jedino što će malo kvariti ljetno vrijeme bit će umjerena bura, ali ostaje oko 30 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene