Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

U tijeku je natječaj

Volontiraj u Kući Lauba - evo kako se prijaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zainteresirai za volontiranje u Kući Lauba mogu se prijaviti na natječaj koji traje do 25. siječnja. Rezultati čće biti objavljeni 27. siječnja, a za 28. siječnja zakazano je održavanje uvodnog sastanka.

Kuća za ljude i umjetnost Lauba traži novo volontere, a svi zainteresirani na natječaj se mogu prijaviti do 25. siječnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni dva dana kasnije.

Pročitajte i ovo Sestre humanitarke - 3 Lijepa Božićna priča Medicinske sestre volontiraju u pučkoj kuhinji: "Želimo im dati poruku da smo uvijek tu" Magdalena Dovečer nagodio se Priznao da mu je nećakinja namještala natječaj: Oboje dobili rad za opće dobro umjesto zatvora

Iz Laube navode da je volontiranje kod njih prilika mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva.

'Program je namijenjen mladim ljudima različitih struka i različitih interesa koji su ili već završili studij ili još uvijek studiraju. Za volontiranje se mogu prijaviti svi zainteresirani, a cilj je stvoriti tim ljudi koji dolaze iz različitih područja: povijesti umjetnosti, likovnih umjetnosti, dizajna, arhitekture, filozofije, sociologije, pedagogije, komunikologije, režije, snimanja i ekonomije te se svakome nudi i odabir zadataka prema vlastitim interesima', poručuju.

Riječ je o programu koji traje tri mjeseca i u koji su uključeni priprema izložbenog prostora prije otvaranja, čuvanje umjetnina, vodstva, uređivanje društvenih mreža i web stranice, odnosi s javnošću, vođenje kreativnih radionica za djecu i sudjelovanje u postavljanju izložbi.

Oni koji sudjeluju u Programu volontiranja u Laubi rade tri do četiri puta tjedno po četiri sata dnevno.

A evo što treba sadržavati prijava:

1. Obrazac za prijavu koji se nalazi na www.lauba.hr

2. Motivacijsko pismo - ne bi trebalo sadržavati više od 3 000 znakova, uključujući razmake. Preporuča se jednostavna forma pisma koja jasno razlaže vašu motivaciju i interes za prijavu. Potrebno je posebno naglasiti ukoliko vas zanima neko područje rada: radionice sa djecom, javna vodstva, rad na internetskim stranicama, izrada dokumentacije, odnosi sa javnošću, dokumentiranje radova, snimanje...

3. Životopis - valja ga pravilno formatirati: u njemu treba navesti popis relevantnih informacija vezanih uz obrazovanje kandidata, radno iskustvo i vještine. Preporuča se europski format životopisa.

4. Fotografiju.

Prijave šaljite isključivo mailom na adresu internships@lauba.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene