Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DUZS javlja

Vodostaji uzvodno od Zagreba u opadanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema informaciji iz Hrvatskih voda od 6 sati jutros, vodostaji uzvodno od Zagreba su u opadanju, a nizvodno od Zagreba mjere izvanredne obrane od poplava još su na snazi kod Rugvice, Prevlake i Dubrovčaka, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Mjere izvanredne obrane od poplava na tim dionicama rijeke Save Vodnogospodarski odjel za vodno područje sliva Save donio je između 1 sat i 3 sata jutros, s obzirom na visinu vodostaja na tim vodomjerima.

Pročitajte i ovo Vodostaj Save u Zagrebu Borba s visokim vodostajem Stiže vrhunac vodenog vala na Savi: Tomašević pozvao građane na oprez Slika nije dostupna OBILNE KIŠE VELIKA FOTOGALERIJA Sava se u Zagrebu izlila iz korita, raste vodostaj Kupe u Karlovcu, neke ceste zatvorene

Vodnogospodarski odjel za vodno područje primorsko-istarskih slivova jučer je donijelo je rješenja o prekidu izvanrednih mjera za obranu od poplava na području Županije primorsko-goranske za rijeku Rječinu i na području Županije ličko-senjske, slivno područje Lika, za Bujicu Tisovac, navodi se u priopćenju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene