Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema informaciji iz Hrvatskih voda od 6 sati jutros, vodostaji uzvodno od Zagreba su u opadanju, a nizvodno od Zagreba mjere izvanredne obrane od poplava još su na snazi kod Rugvice, Prevlake i Dubrovčaka, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.


Mjere izvanredne obrane od poplava na tim dionicama rijeke Save Vodnogospodarski odjel za vodno područje sliva Save donio je između 1 sat i 3 sata jutros, s obzirom na visinu vodostaja na tim vodomjerima.

Vezani članci Pojavilo se klizište u Novoj Gradiški (Foto: RadioNG.hr) - 6 Klizište u Novoj Gradiški: Uništeni jedna kuća i dio vinograda, mještani strahuju da bi brdo moglo krenuti dalje Reporteri Nove TV izvještavaju o poplava diljem Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) Vodostaji u opadanju, ali nema odmora: Stanovništvo na suhom neće biti još danima

Vodnogospodarski odjel za vodno područje primorsko-istarskih slivova jučer je donijelo je rješenja o prekidu izvanrednih mjera za obranu od poplava na području Županije primorsko-goranske za rijeku Rječinu i na području Županije ličko-senjske, slivno područje Lika, za Bujicu Tisovac, navodi se u priopćenju. (Hina)