Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Preko 54,8 milijuna kuna uplatili su do 31. 8. 2012. porezni obveznici s liste dužnika', objavila je Vlada na svom profilu na Twitteru.


'Preko 54,8 milijuna kuna uplatili su do 31. 8. 2012. porezni obveznici s liste dužnika', objavila je Vlada na svom profilu na Twitteru. Objavili su i izvješće o uplatama poreznih obveznika, koji su brisani s liste dužnika, jer su svoj dug podmirili u cijelosti i poreznih obveznika, koji se nalaze na listi dužnika, a čiji je dug temeljem izvršenih uplata postao niži od iznosa, koji je kriterij za objavu popisa.

>> Štedi li Vlada na pravi način?

Vezani članci Slika nije dostupna Evo gdje možete vidjeti IZBRISANE tvitove hrvatskih političara! Slika nije dostupna Reprogram poreznog duga iskoristili tek rijetki - znate li kako to učiniti?

U izvješću se tako vidi broj poreznih obveznika, koji su brisani sa liste dužnika, jer su svoj dug podmirili u cijelosti. Njih je 299, a iznos njihovih uplata je gotovo 22 milijuna kuna.

Uz njih, objavljen je i broj poreznih obveznika, koji se nalaze na listi dužnika, a čiji je dug temeljem izvršenih uplata postao niži od iznosa koji je kriterij za objavu popisa. Ovih je poreznih obveznika 665, a iznos njihovih uplata je nešto veći od 33 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook