Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U godini krize, kad je u državnim službama zabranjeno zapošljavanje novih ljudi, Luki Bebiću treba još jedan glasnogovornik.


Naime, voditeljicu službe za odnose s javnošću ima, ali se ona s javnošću baš i ne odnosi jer joj je u pet godina otkad je na funkciji, današnja izjava, prva koju je dala. Ima Bebić cijeli deseteročlani ured za odnose s javnošću, ali oni ne znaju pričati. 'Oni pripremaju i analiziraju, ali netko to treba i izreći', pojasnio je Bebić svoje probleme.

Vezani članci Slika nije dostupna Križaljka u HDZ-u: Ako smijene Bebića, bit će u problemu Slika nije dostupna Kosor od Bebića, Jarnjaka i Šeksa traži očitovanje

Voditeljica službe za odnose s javnošću, već pet godina s javnošću se baš i ne odnosi. Novinarka Nove TV tako ju je gotovo morala loviti po saborskim hodnicima ne bi li od nje izvukla koju rečenicu. 'Ja sam voditeljica službe za odnose s javnošću Hrvatskog sabora to ostajem i dalje', kratko je rekla Ružica Šimunović, glasnogovornica Sabora. Na upit što je onda Luki Bebiću nova glasnogovornica i što nije u redu,  Ružica Šimunović je rekla kako je sve u Bebićevim rukama. 'Ja obavljam dužnost za Sabor, a hoće li predsjednik dati nekome ovlasti za svoj ured, to ne znam, pretpostavljam da je to to', dodala je glasnogovornica Šimunović.

Prijave se primaju još do subote, a prilika je to za 25 nezaposlenih glasnogovornika s burze.  No, ne bi li se ipak moglo uštedjeti na saborskom glasnogovorništvu, kad Bebić ionako glasno govori. 'Možda sam ja malo galamio, kao da je to prvi put', rekao je Bebić. A možda je barba Luka opet dobio pismo s juga, neki zemljak ovog puta želi biti glasnogovornik?