Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispeci pa reci

VIDEO: Premijerkina gospodarska retorika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospodarski projekt premijerka čvrsto drži u rukama. Od kada ga je predstavila, čini se da je retorika uvijek ista.

Na krizu, najavljivala je premijerka, pucat će se iz sveg oružja. 'Činimo sve da bismo olakšali gospodarstvu', rekla je premijerka Kosor. Za teoriju je dobila pohvale. Taj program odlično ocjenio i MMF i Svjetska banka,  ali za provedbu mjera, dobila je samo kritike.

Pročitajte i ovo Sukob na Crvenom moru crno nam se piše Stižu ozbiljna upozorenja na opasnost od nove svjetske krize: "Posljedice bi mogle biti katastrofalne" Zlatna poluga I banke ulažu Zlato nikad nije bilo skuplje, a cijena će mu još porasti. I ne, to nije dobra vijest

Još početkom godine, premijerka je obećala da krvi neće biti, suza  također puno manje, ali je rekla da znoja hoće. Najavila je sve to da se postigne cilj. 'Znamo što nam je cilj, a cilj nam je zaista gospodarski oporavak', rekla je.

No, na tom se putu, često tražio pravi smjer. 'Mi jesmo na putu da stignemo na put izlaska iz krize', rekla je Kosor. ' Ima naznaka da Hrvatska polako, ali sigurno dolazimo na put izlaska iz krize', dodala je nedugo nakon. 'Ovo jest godina u kojoj ćemo širom otvoriti vrata izlasku iz krize', jučer je izjavila premijerka.

>> Kosor odgovorila Rohatinskom: Gospodarski rast će biti i veći od planiranog

Da su spore i neučinkovite mjere Banskih dvora, strelice su od kojih se premijerka branila. Tvrdila je da Vlada nije otok i da ne može sve sama, no dodala je da je optimistična.

Uvjerena je bila i u optimizam građana. 'Pokazuje se da ljudi ipak nešto relaksiranije žive', rekla je Kosor nedavno. Na kritike uvijek imala isti odgovor. 'Ne možemo se mijenjati ako se ne mjenjamo', rekla je Kosor.  Naglašavala je kako svi moraju zajedno i više raditi kako bi nam svima bilo bolje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene