Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jovanović poručio

VIDEO Znanje je moć. Postanite moćni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrazovanja Željko Jovanović, uoči prvog dana nove školske godine, poslao je posebnu poruku učenicima. Možete je pogledati u priloženom videu.

Prvoga dana nove školske godine, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović službeno će boraviti u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Arsen Bauk ništa od suradnje s Možemo! Bauk na ekspresnoj konferenciji za medije: "Očekujemo da ćemo tako bolje postići rezultat i skinuti HDZ s vlasti"

>> Povratak u školske klupe za više od 500.000 učenika

Na otoku Braču, u Pučišćima je u 7:30 sati organiziran zajednički doručak ministra Jovanovića i ministra uprave Arsena Bauka s učenicima doma Klesarske škole. Posjetit će i OŠ Pučišća na Braču iz koje će ministar Jovanović u povodu početka nove školske godine poslati poruku svim učenicima i nastavnicima u Hrvatskoj. Nakon toga će ministri posjetiti OŠ Supetar na Braču.

Poslijepodne će u Otoku kraj Sinja ministar Jovanović u Osnovnoj školi Kamešnica otvoriti prvu Učionicu budućnosti u Hrvatskoj, opremljenu nastavničkim računalom, tablet računalima i pametnom pločom. U 17 sati ministar će sa suradnicima posjetiti Zdravstvenu školu u Splitu.

U povodu početka nove školske godine i u sklopu akcije Ministarstva unutarnjih poslova 'Poštujte naše znakove' održat će se konferencija za novinare kojoj je cilj privući pozornost javnosti na djecu u prometu, a posebno na one najmlađe, polaznike prvih razreda kojima je to prvi samostani kontakt sa prometom.

U škole se vraća preko pola milijuna učenika, od kojih je 40.000 djece koja tek prvi put kreću u školu, stoga vozači oprez u prometu i obratite pažnju i na mališane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene