Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 90 kuna dva sata adrenalina

VIDEO: Idealan odmor - adrenalinski park

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogrebotine, masnice i natečeni mišići. Idealan odmor za sve veći broj turista. Hrvatska ide ukorak s trendovima. U okolici Zadra otvoren je adrenalinski park.

Nakon gledanja filmova poput Indiane Jonesa mnogi od nas u djetinjstvu penjali su se po stablima i roditeljima se kući vraćali prljavi, slomljenih ruku i nogu. Sada se možete ponovno vratiti u djetinjstvo. No na mnogo sigurniji način. Sigurnost je najvažnija. Stoga treba slušati upute instruktora. A nakon kratkog tečaja počinje adrenalinska terapija.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Adrenalinski park u Kožinu najveći je takve vrste u Hrvatskoj. Postoje još 2. Za 90 kuna turisti mogu u 2 sata uživati u 6 metara dugoj stazi. Park na dan posjeti stotinjak avanturista. Želja vlasnika je da se brojka učetverostruči. ‘Ovo ti je među popularnim sportovima u svijetu i postaje jedan od najpopularnijih u Hrvatskoj’, smatra voditelj parka Alen Hamar.

A za 3 milijuna kuna vrijedan park posjetitelji imaju samo pohvale. Adrenalinsku terapiju poželjno je ne prekidati. A za to je kao stvoren obližnji paintball park, koji nudi jedan od najboljih načina za rješavanje stresa i problema s kolegama koji su se nakupljali tijekom godine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene