Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

VIDEO/FOTO Gust dim iznad Makarske: Usred noći se zapalila jahta na rivi, na plovilu bile tri osobe

Aktualno Galerija Jahta u gradskoj luci potonula na bok - 11 Jahta u gradskoj luci potonula na bok - 11 Foto: Ivo Ravlic / CROPIX U Makarskoj se zapalila jahta - 2 U Makarskoj se zapalila jahta - 2 Foto: Matko Begovic/PIXSELL/Screenshot U Makarskoj se zapalila jahta - 3 U Makarskoj se zapalila jahta - 3 Foto: Matko Begovic/PIXSELL/Screenshot U Makarskoj se zapalila jahta - 4 U Makarskoj se zapalila jahta - 4 Foto: Matko Begovic/PIXSELL/Screenshot +7 Jahta u gradskoj luci potonula na bok - 16 Galerija 1/12 >>
U Makarskoj se sinoć zapalila jahta.

Iz još nepoznatih razloga sinoć prije ponoći izbio je požar na 24 metarskoj jahti Acceptus, usidrenoj u luci u Makarskoj. 

Na intervenciji je ukupno izašlo desetak vatrogasnih vozila, a požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarske kao i DVD Makarska, DVD Tučepi i DVD Promajna.

Pročitajte i ovo Lubenica Paprene cijene Tko se ne bi rashladio 'kraljicom' s Neretve? Na tržište su stigle domaće lubenice, skuplje su nego prije

O svemu se oglasila i Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

"Sinoć, 28.lipnja 2024.g., oko 23:50 sati, u Makarskoj, na rivi, na vezu, izbio je požar na plovilu. Na brodu su se nalazile tri osobe koje nisu zadobile ozljede. Zbog gašenja požara koje je još uvijek u tijeku, riva je zatvorena za promet i obavlja se preusmjeravanje. Kada se za to stvore uvjeti obaviti će se očevid", izvijestila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene