Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnici su izjavili kako će Silvio Berlusconi u bolnici najmanje biti do danas poslije podne, a zbog ozljeda će otkazati sve svoje političke obaveze tijekom božićnih blagdana.


Paolo Bonaiuti, Berlusconijev glasnogovornik, ispred bolnice je rekao kako će talijanskom premijeru naviknutom na obaveze teško pasti tako dugačak period bez posla. Dodao je kako će Berlusconi boraviti u svojoj rezidenciji u Arcorei, piše APTN. Berlusconija je jučer popodne u bolnici posjetila 39-godišnja kći iz prvog braka, Marina Berlusconi.

>> Berlusconi: Hvala pristašama, ljubav pobjeđuje

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Napad na beskućnika Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

Silvio Berlusconi napadnut je u nedjelju u Milanu dok je u građanima dijelio autograme. Napadač Massimo Tartaglia udario je Berlusconija minijaturnom replikom milanske katedrale i slomio mu dva zuba i nos te rasjekao usnicu. Berlusconi je zadnjih mjecesi punio medije svojim privatnim aferama, odnosno seksualnim skandalima. U njegovu obranu stala je i negova kći te se obrušila na medije koji nemilosrdno mjesecima razapinju njezina oca i pišu u njegovom seksualnom životu.