Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovarao na 22 pitanja

Veljko Ostojić uživo odgovarao na pitanja građana preko Twittera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar je u 40 minuta odgovorio na Twitteru Vlade Republike Hrvatske na 22 pitanja. Odgovarao je na hrvatskom i engleskom jeziku. Građani koji su pitanja postavili putem Facebooka dobit će odgovore ministra naknadno putem viseo snimke.

Ministar turizma Veljko Ostojić je preko Twitter profila Vlade RH odgovarao je na pitanja korisnika vezana uz turizam Hrvatske i rad Ministarstva turizma. Na pitanja postavljena preko Facebook-a, ministar turizma odgovorit će naknadno putem videa.

Pročitajte i ovo Veljko Ostojić i Lina Dollar - 4 Raste broj gostiju Predsjednik Hrvatske udruge hotelijera o turističkoj sezoni: ''Nadam da će potražnja biti takva da neće doći do značajnijeg spuštanja cijena'' Slika nije dostupna opasnost za proračun Veljko Ostojić o utjecaju epidemije na turističku sezonu: "Predložili smo četiri seta mjera"

>> VIDEO Linić odgovarao na pitanja građana postavljena na Twitteru i Facebooku

Ministar Ostojić prvi je među ministrima koji s korisnicima Twitter-a komunicira preko profila Vlade RH, a pitanja se uglavnom odnose na Strategiju turizma, investicije u turizmu, viznu politku RH nakon ulaska u EU, privatizaciju turističkog portfelja itd.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene