Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra zahvatila pogon

POGLEDAJTE VIDEO Veliki požar izbio u tvornici u Valpovu: Vatra stavljena pod kontrolu, vatrogasci će na požarištu biti do jutra

Aktualno Galerija +0 Požar tvornice u Valpovu Galerija 1/1 >>
U tvornici stolarije i prerade drva u Valpovu izbio je veliki požar. Na teren je izašlo oko 50 vatrogasaca, a gorio je veći dio postrojenja.

Veliki požar izbio je u tvronici stolarije i za drvnu preradu u Valpovu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Na teren su izašli svi vatrogasci DVD-a Valpovo, kao i DVD iz okolnih mjesta Ladimirevaca, Petrijevaca, Marijančaca te Belišća. Na terenu je bilo 50 vatrogasaca s 13 vatrogasnih kola.

Zapovjednik DVD-a Stjepan Koški kazao nam je da je požar stavljen pod kontrolu, a u večernjim satima još je ostalo 20-ak vatrogasaca koji će na požarištu biti do jutra.

''Požar još traje, ali je sve pod kontrolom i nema opasnosti od širenja. Sad se likvidiraju žarišta koja su velika jer je to tvornica drvne industrije. To će trajati cijelu noć'', rekao je Koški. Dodao je da su skladišni prostori i pogoni, a izgorio je najveći dio postrojenja. U požaru nema ozlijeđenih.

Na snimci koju nam je poslala čitateljica vidi se gusti dim koji je zahvatio tvornicu. 

Više detalja o velikom požaru bit će poznato nakon policijskog očevida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene