Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki požar u Rijeci

VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Aktualno Galerija Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 1 Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 1 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 4 Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 4 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 3 Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 3 Foto: Damir Skomrlj/Cropix Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Foto: Damir Skomrlj/Cropix +5 Screenshot Galerija 1/10 >>
U Rijeci se zapalilo vozilo Čistoće, a vatra se proširila na još tri automobila. Šteta je nekoliko desetaka tisuća eura.

U subotu oko 8:30 izbio je požar na križanju Ulice Aleksandra Mamića i Ulice Bože Milanovića u Rijeci, javio je čitatelj DNEVNIK.hr-a. 

Vatra je krenula s vozila Čistoće, a onda se proširila i na susjedne automobile što je potvrdila i policija nakon očevida.

"Radnim strojem je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin čisteći kolnik na raskrižju ulica Bože Milanovića i Aleksandra Mamića kada je uočio dim i vatru u radnom stroju te je pokušao ugasiti. Pri tome je iz radnog stroja iscurilo gorivo koje se zapalilo i zahvatilo tri osobna vozila koja su bila parkirana uz kolnik.

Pročitajte i ovo seizmograf U Boru Niz podrhtavanja uznemirio susjede: Doznajemo o čemu se radi

Od navedenih vozila, u požaru je osim radnog stroja i vozilo marke Fiat Panda u potpunosti izgorjelo, dok je Seat većim dijelom, a Mercedes djelomično oštećen. Požar su ugasili pripadnici JVP Rijeka i u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba", javila je policija.

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća eura čime je uz riječko komunalno društvo oštećeno i troje hrvatskih državljana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene