Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je bacio medu?

Splićane iznenadio OVAJ prizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama kruži fotografija velikog plišanog mede kojeg je netko u Splitu ostavio pokraj kanti za smeće. Netko ga je naposljetku ipak uklonio.

Velikog smeđeg plišanog medu pokraj kanti za smeće u Trondheimskoj ulici na Mertojaku primijetio je djelatnik Radio Dalmacije koja je objavila njegovu fotografiju na svojoj Facebook stranici. Fotografija je uskoro postala viralna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati

>> Američki bloger s hrvatskom adresom: 'Split je grad pun smeća'

'Tko je bacio medu? Podijelite sliku na svom profilu, pomozite da pronađemo počinitelja! Nesvakidašnji prizor u gradu podno Marjana. Mislimo da je bilo bolje pokloniti ovakvog medu nekoj siromašnoj obitelji kojih u Splitu ima sve više', stoji na Facebook stranici Grada Splita koja je preuzela fotografiju.

Fotografija nije prošla nezapažena i dobila je brojne komentare. 'Mislim da je problem ne samo u Splitu nego svugdje, što svi imamo previše svega jer nam je žao baciti stvari, a nemaš gdje odnijeti i kome dati', komentirala je jedna korisnica. 

Velikog plišanog medu netko je naposljetku uklonio s kontejnera, objavio je Dalmacija News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene