Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BOROVU NASELJU

Vatrena stihija u Vukovaru: Zapalili se drveni pragovi uz željezničku prugu, obustavljen promet - "Plamen je bio jako visok, izgledalo je strašno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vukovarskoj četvrti Borovo naselje u poslijepodnevnim satima planuli su stari željeznički drveni pragovi uz prugu. Vatrogasci su na terenu, a nakon što požar bude ugašen, uslijedit će očevid.

Uz željezničku prugu u Borovu naselju u Vukovaru nešto prije 15 sati buknuo je požar. Buktinja je zahvatila stare željezničke drvene pragove, koji su ondje bili odloženi.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Čitateljica nam je ispričala kako se gusti dim širio naseljem. "Plamen je bio jako visok, izgledalo je strašno", kazala je ona.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković potvrdio nam je da su vatrogasci na terenu i pokušavaju obuzdati požar. Gase ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Vukovar te dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolice Vukovara.

 

Do stavljanja vatrene stihije pod kontrolu obustavljen je željeznički promet, a nakon gašenja požara provest će se očevid i utvrditi uzroci njegova izbijanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene