Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekako s proljeća

Val velike hladoće popušta, no vrijeme će biti promjenjivo, a početkom tjedna trebate posebno paziti

Zimski uvjeti na cestama (Foto: Pixell)
Zimski uvjeti na cestama (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Zimski uvjeti na cestama (Foto: Pixell) Zimski uvjeti na cestama (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Vukovar idućeg tjedna (Izvor: DHMZ) Galerija 1/2 >>
Malo po malo ipak nas napušta ovaj val velike hladnoće, no treba naglasiti kako će vrijeme idućih dana ipak biti i dosta promjenjivo. To nekako i ide s proljećem koje nam je sve bliže. U idućem razdoblju tako može se očekivati i toplijih i nešto hladnijih dana, a s obzirom da će i u idućem tjednu biti slabih oborina, još uvijek treba pripaziti i na mogućnost poledice.

Idućih dana nad Sredozemlje će pritjecati topliji zrak s Atlantika pa očekujemo dosta brzih izmjena sunčanih i onih oblačnijih kišovitih razdoblja.

U prvoj polovici novog tjedna na kontinentu će opet prevladavati oblačno, povremeno s oborinama. One će biti češće u ponedjeljak poslijepodne te tijekom utorka. Obzirom da će i dalje biti mogućnosti za kišu koja se ledi u dodiru s hladnim predmetima, budite na oprezu. Posebno u ponedjeljak navečer te u noći na utorak. Od srijede osjetno toplije.

Na Jadranu idućih dana promjenjivo, uz sunčana razdoblja, ali povremeno i kišu koja u Dalmaciji u utorak i srijedu uz jako jugo lokalno može biti i obilnija.

Dakle, idućih nekoliko dana još uvijek valja pripaziti na moguću poledicu. Posebno u noćnim i jutarnjim satima.

No, do kraja tjedna, preciznije idućeg vikenda, temperature bi, prema sadašnjim podacima DHMZ-a, mogle biti prave proljetne, ponegdje i do 18 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Zimski uvjeti na cestama (Foto: Pixell) Vukovar idućeg tjedna (Izvor: DHMZ)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene