Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USKOK pokrenuo ustragu

Načelnik Škabrnje službenu karticu peglao ko da nema sutra: Plaćao račune u kafićima, kupovao namirnice, odjeću...

Nediljko Bubnjar (Foto: Pixell)
Nediljko Bubnjar (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Protiv načelnika općine Škabrnja USKOK pokreće istragu zbog sumnje da je novac općine koristio u privatne svrhe.

Načelnik općine Škabrnja Nediljko Bubnjar u srijedu je ponovno priveden, a USKOK je sada objavio za što ga se sumnjiči.

Pročitajte i ovo Nediljko Bubnjar (Foto: Pixell) Oštetili općinu za 1,5 mil. kn "Ne držim se slijepo zakona": USKOK pokrenuo istragu protiv načelnika Škabrnje i njegove zamjenice Slika nije dostupna SRAMOTA U ŠKABRNJI "Ne držim se slijepo zakona": Načelnik u dvije godine podigao s računa općine više od 790.000 kn

Naime, sumnja se da je Bubnjar tijekom 2018. godine u više navrata koristio debitnu karticu općine Škabrnja u privatne svrhe. Kako je DORH priopćio, sumnja se da je s kartice općine u više navrata podizao gotovinu i ukupno podigao najmanje 31.542,92 kune, a novac koristio za svoje potrebe.

Osim toga, karticom općine u više je navrata plaćao i razne troškove koji nisu službene svrhe. Karticu je koristio za plaćanje u raznim ugostiteljskim objektima, trgovinama prehrambenom i mješovitom robom, trgovinama sportske odjeće i obuće, specijaliziranim trgovinama kožne i druge galanterije, trgovinama za najam vozila, naplatnim postajama na autocesti te na drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu u ukupnom iznosu od najmanje 108.616,63 kune.

Sumnja se da je Bubnjar koristeći debitnu karticu općine, Škabrnju oštetio za najmanje 140.159,55 kuna. Iz DORH-a su priopćili da je USKOK sucu istrage predložio određivanje istražnog zatvora protiv Nediljka Bubnjara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene