Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HT na Twitteru

UPOZORENJE Ako ste dobili poziv s broja +882... NE ODGOVARAJTE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste slučajno dobili poziv s broja koji počinje s +882, nikako ne odgovarajte na isti, jer je riječ o prijevari, upozorava Hrvatski telekom.

Hrvatski telekom je putem društvenih mreža reagirao nakon što su evidentirali povećan broj poziva s broja koji počinje s +882. Riječ je, kako kažu, o prijevari koja bi korisnike mogla skupo koštati ako se jave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

"Dragi korisnici! Tijekom prijepodneva evidentirali smo povećani broj poziva s numeracije +882 13800xxx prema dijelu korisnika u našoj pokretnoj mreži. Riječ je o kratkim pozivima koji se prikazuju kao propušteni pozivi, a pozivanje tog broja može rezultirati visokim troškovima. Uspješno smo onemogućili pristup prema navedenom broju te apeliramo i savjetujemo da na ovakve i slične pozive, ukoliko sumnjate u vjerodostojnost pozivatelja, ne odgovarate. Hvala", stoji u priopćenju Hrvatskog telekoma objavljenom na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene