Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ste slučajno dobili poziv s broja koji počinje s +882, nikako ne odgovarajte na isti, jer je riječ o prijevari, upozorava Hrvatski telekom.


Hrvatski telekom je putem društvenih mreža reagirao nakon što su evidentirali povećan broj poziva s broja koji počinje s +882. Riječ je, kako kažu, o prijevari koja bi korisnike mogla skupo koštati ako se jave.

Vezani članci Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo Pametni telefon, ilustracija (Foto: Getty Images) Mobitel ubio 14-godišnjakinju: Priključila ga na punjač pa joj eksplodirao pored glave dok je spavala

"Dragi korisnici! Tijekom prijepodneva evidentirali smo povećani broj poziva s numeracije +882 13800xxx prema dijelu korisnika u našoj pokretnoj mreži. Riječ je o kratkim pozivima koji se prikazuju kao propušteni pozivi, a pozivanje tog broja može rezultirati visokim troškovima. Uspješno smo onemogućili pristup prema navedenom broju te apeliramo i savjetujemo da na ovakve i slične pozive, ukoliko sumnjate u vjerodostojnost pozivatelja, ne odgovarate. Hvala", stoji u priopćenju Hrvatskog telekoma objavljenom na Twitteru.