Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv na bolju suradnju

UN želi Hadžića što prije iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijeće sigurnosti UN-a pozvalo je u rezoluciji usvojenoj u srijedu države bivše Jugoslavije na bolju suradnju kako bi se uhitilo Gorana Hadžića, posljednjeg optuženika Haškog suda koji je još u bijegu.

Vijeće sigurnosti jednoglasno je pozvalo na 'intenziviranje suradnje, osobito između država bivše Jugoslavije, i pružanje sve potrebne pomoći Haškom sudu, posebice kako bi se uhitilo Gorana Hadžića', kaže se u rezoluciji.

Goran Hadžić optužen je za pokolj ranjenika iz vukovarske bolnice. Nakon uhićenja Ratka Mladića 26. svibnja u Srbiji, posljednji je optuženik Haškog suda koji je još uvijek u bijegu. Vijeće sigurnosti produljilo je mandat sucima ICTY-a do 31. prosinca 2012.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog Predsjednik Zoran Milanović drži govor u Općoj skupštini UN-a u New Yorku izlaganje od 20 minuta Milanović govorio pred UN-om: Pozvao na promjenu izbornog zakona u BiH i priznanje Kosova

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene