Uginuo je Bono, izgladnjeli pas pronađen u mjestu Otišić nedaleko Sinja. Sumnja se da je pas bio pušten na livadu da ugine.

Galerija Pas Bono (Foto: Oriana Sesar) - 1 Pas Bono (Foto: Oriana Sesar) - 2 Dr. vet. med. Vesna Boban i pas Bono (Foto: Oriana Sesar) - 1 +1 Dr. vet. med. Vesna Boban i pas Bono (Foto: Oriana Sesar) - 2

Nakon što su uz cestu pronašle izgladnjelog psa, sinjanske volonterke nadjenule su mu ime "Bono" te su ga odvele u veterinarsku ambulantu.

Vezani članci Ilustracija Pas mi je pojeo gebis: Osiguravajuće kuće dobivaju sve bizarnije zahtjeve za odštete, objavile neke od najčudnijih Slika nije dostupna VIDEO Drama na aerodromu: U kovčegu skrivao 23 kilograma kokaina

"Ne mogu točno reći što je bilo sa psom, ali da je bio lutalica ne bi tako izgledao jer bi se prehranjivao ostacima iz kontejnera ili bi se približio kućama. Vidjela sam dosta pasa koji su bili iscrpljeni i pothranjeni, ali na takav stupanj ja i moji kolege nismo još naišli", za Slobodnu Dalmaciju je rekla veterinarka Vesna Boban.

Dodala je da zbog izgladnjivanja Bono nije mogao samostalono jesti.

"Pas doslovce na sebi nema mišićja, čak nema ni žvačnih mišića. Moramo ga hraniti iz ruke jer nema snage uzimati hranu iz zdjelice. Prestrašna slika", rekla je.

Vijest da je Bono uginuo na svojem je Facebook profilu objavila i Likomed Veterina, čiji su se veterinari o njemu brinuli.

"Nije imao snage nastaviti živjeti, ma koliko smo svi to željeli. Utihnula je ambulanta kao nikada do sada", stoji u objavi. "Stotine poziva i poruka, veliko srce dobrih ljudi koji su dolazili nuditi pomoć, ostavština su Bona, zalog vječnom prijateljstvu psa i čovjeka."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju