Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 500 hektara

Ugašen požar kod Skradina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugašen je požar na području Bratiškovaca kod Skradina, dok je požar kod Trilja lokaliziran.

Požar na otvorenom prostoru na području Bratiškovaca kod Skradina je ugašen. Požarom je zahvaćena borova šuma i nisko raslinje na površini od oko 500 hektara. Tijekom jučerašnjeg dana sa požarišta su otpušteni vatrogasci iz izvanrednih dislokacija angažiranih iz Brodsko-posavske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke i Zadarske županije, a na požarištu su tijekom noći dežurali DIP Šibenik, JVP Šibenik, DVD-i Skradin i Dubravice sa 15 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila, izvijestio je DUZS.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

>> Lokaliziran požar kod Skradina

Na požarištu na području Mrdakovice tijekom noći se radilo na sanaciji. Opožareno je 5 hektara trave, niskog raslinja i smreke.

Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Jabuka kod Trilja je lokaliziran. Požarom je zahvaćeno oko 20 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je 38 vatrogasaca i 8 vatrogasnih vozila, te 2 kanadera i 2 zračna traktora PP NOS-a OS RH. U tijeku je sanacija požarišta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene