Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Pamtit ću ovo vječno''

Samoborski osmaši od svog su se mladog razrednika oprostili - velikim plakatom, a on im poručuje: "Siguran sam da ću to pamtiti vječno"

Osmaši iz Samobora dirljivom su se gestom oprostili od svog razrednika - plakatom.

Osmaši ove godine, zbog koronavirusa, nisu kao njihovi kolege prethodnih godina imali velika slavlja, no, željeli su, kažu, svom razredniku pokazati da im je bio važna osoba u životu, o čemu je DNEVNIK.hr pisao u ponedjeljak.

''Bio je odličan razrednik i uvijek nam je pomagao, zauzimao se za nas. Trpio je sve naše gluposti i mislili smo da mu se moramo odužiti nečim velikim'', pojasnila je učenica Leonarda Šoić u razgovoru s reporterkom Karlom Trstenjak i dodala da su se zato odlučili za plakat.

Razrednik Ante Ševo kaže da je poseban osjećaj pobuditi tako nešto u učenicima. ''Ostavili su snažan dojam na mene. Siguran sam da ću to pamtiti vječno, kao i oni'', rekao je Ševo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najizazovnije putovanje ''Ovdje ne nose maske, korona im nije okupacija'': Najbolji hrvatski profesor iz Afrike poslao i važnu poruku Luki Modriću

Pročitajte i ovo Istraživanje kvalitete nastave za vrijeme pandemije - 5 Online generacija Kako je korona-nastava utjecala na učenike, nastavnike, ali i roditelje? Učenici iz Osijeka došli su do zanimljivih zaključaka

Savjetovao je druge nastavnike. ''Rekao bih da su nastavnici tu zbog učenika, ne oni zbog vas, prilagodite im se'', kazao je. Učenicima je savjetovao da budu svoji. ''Budite slobodni, dok ne narušavate sigurnost, zdravlje i slobodu ostalih i budite svoji'', kazao je nastavnik u Dnevniku Nove TV. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene