Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali mladi

U tjedan dana nestalo sedam 16-godišnjaka, traga se još za četiri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među nestalim osobama proteklog tjedna bilo je sedam 16-godišnjaka, troje ih je pronađeno. Traga se još za četiri maloljetnika, a ako imate informacije o njima, javite se policiji.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu Nestao Luka Stepišnik policija treba pomoć Nestao 25-godišnji Slovenac, posljednji puta viđen u Hrvatskoj

Matea Ivanović (16)

Mjesto i datum nestanka: Štefanje, 25.2.2013.

Opis: Matea Ivanović je visoka 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, okruglo lice, srednje je tjelesne građe. Ivana je u ponedjeljak, 25. veljače, otišla od kuće u Štefanju. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku jaknu s bijelim prugama i traperice.

Mia Ćosić (16)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 22.2.2013.

Opis: Mia Ćosić je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Mia je u petak, 22. veljače, otišla s adrese u Rijeci, Vukovarska 47. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice.

Nives Malčec (16)

Mjesto i datum nestanka: Sesvete, 24.2.2013.

Opis: Nives Malčec je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nives je u nedjelju, 24. veljače, otišla s adrese u Sesvetama, Ive Kerdića 32 u nepoznato. U trenutku nestanka je bila odjevena u crnu trenirku i prsluk s kapuljačom i nosila je bijele tenisice.

Dino Šišić (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 22.2.2013.

Opis: Dino Šišić je visok 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Dino je u petak, 22. veljače, otišao s adrese u Zagrebu (Sv. Mateja 70a) u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, traperice i imao je tenisice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene