Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Muškarac u dobi od 60 godina uhićen je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolnog odnosa s djetetom. Navodno je seksualno napastvovao djevojčicu najmanje godinu dana.


Muškarac je trenutno smješten u pritvor, a uslijedit će detaljna istraga i ispitivanje svih članova obitelji. 

Vezani članci Jussie Smollet (Foto: Profimedia) Glumac uhićen i optužen po 16 točaka optužnice: Izazvao lažni napad da potakne karijeru! Zlostavljanje djeteta, ilustracija (Foto: Getty images) Muškarac (39) osumnjičen za više kaznenih djela vezanih uz spolno zlostavljanje djeteta, žrtve su imale 8 i 13 godina...

Županijski državni odvjetnik predložio je sucu istrage Županijskog suda Dušku Tišmi da se osumnjičenom muškaracu s jednog otoka iz Primorsko-goranske županije odredi istražni zatvor na dvije osnove - opasnosti utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Detalji zločina koje je osumnjičeni pedofil počinio nije moguće iznositi u javnost zbog dobrobiti i zaštite identiteta zlostavljanog djeteta. Novi List doznaje da su nakon prvih sumnji roditelji djevojčice, uža i šira obitelj alarmirali sve službe kako bi se utvrdila istinitost navoda. Ubrzo su se uključili i policija te Centar za socijalni rad. 

Za sada se istraga vodi u vremenskom periodu unazad godinu dana.