Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Vrijedan automobil izgorio usred noći na poznatom hrvatskom otoku: Vlasnik uvjeren da se radi o osveti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Malom Lošinju noćas je izgorio automobil, a vlasnik je uvjeren da se radi o osveti.

Oko dva sata ujutro u noći s četvrtka na petak izbio je požar na automobilu na jednom od parkirališnih mjesta u nizu na početku Creske ulice u Malom Lošinju.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je da je požar pokušao ugasiti 43-godišnji hrvatski državljanin, što su na kraju učinili vatrogasci JVP-a Mali Lošinj. U priopćenju nije bilo podataka o mogućem uzroku požara, ali vlasnik automobila Leonard Curi pretpostavlja da je riječ o osveti iz privatnih razloga.

Na mobitel je u 2:12 sati primio obavijest putem aplikacije koja upozorava na pokušaj provale, a kada je došao do automobila vidio je da gori i pokušao ugasiti požar te je ozlijeđen, ispričao je za Novi list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevezena u bolnicu Užas na sjeveru Hrvatske: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu, policija ga jedva svladala i pronašla još jednu

Oko 11 sati na terenu je bila ekipa kriminalističke policije iz Rijeke koja je obavila očevid i očekuju se dodatne informacije o požaru. Vrijednost automobila bila je 100.000 eura, tvrdi Curi.

Provedbom očevida utvrdit će se uzrok požara, kao i ukupna materijalna šteta te okolnosti ovog događaja, napomenuli su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene