Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Istru ušlo gotovo 39.000 gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preko triju graničnih prijelaza u Istarskoj županiji - Plovanije, Kaštela i Požana u Hrvatsku je danas do 17 sati ušlo 38.987 putnika, od kojih 37.445 stranaca te 1542 domaćih putnika, izvijestila je danas poslijepodne istarska policija.

Istodobno je iz Hrvatske preko tih prijelaza otputovalo 27.429 turista, među kojima više od 26 tisuća stranaca. Prema podacima granične policije, unatoč gustom prometu, na graničnim prijelazima nije bilo zastoja, čekanja ni gužve, a u zemlju se ulazilo i izlazilo u dva, povremeno i u tri traka.

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu

Na cestama u Istri tijekom jutra su bile najveće gužve. Oko podneva od naplatnih kućica na Mirni do graničnih prijelaza kolona je bila dugačka 23 kilometra, a kolona vozila kod tunela Učke dva kilometra. Gužve i zastoja bilo je i na ulazu u Umag, Poreč, Rovinj i Pulu, gdje trenutačno i boravi najviše turista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene