Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će smješteni u Zagrebu

U Hrvatsku stiže prva grupa migranata premještenih iz Italije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva skupina migranata premještena iz Italije sutra dolazi u zagrebački hotel Porin.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH izvijestilo je da se dolazak prve skupine migranata, premještenih iz Italije u Hrvatsku, očekuje u petak, 1. srpnja, a bit će smješteni u Prihvatilište za tražitelje azila Porin.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Talijanska policija Nakon napada u Rusiji I naši susjedi na oprezu: Još jedna europska zemlja podigla razinu opasnosti od terorizma

"Nakon započetih aktivnosti na premještanju podnositelja zahtjeva za međunarodnu zaštitu iz Grčke i Italije, dolazak prve skupine migranata iz Republike Italije u Prihvatilište za tražitelje azila Porin očekuje se u petak, 1. srpnja oko 13 sati", objavio je MUP RH u četvrtak poslijepodne na svojim internetskim stranicama .

Migrante će ispred Prihvatilišta Porin dočekati ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Branko Baričević, te voditeljica Prihvatilišta Anita Dakić, navode iz MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene