Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bili su pothlađeni

Još jedan šokantan slučaj potresa Europu: U kamionu-hladnjači u Grčkoj pronašli 41 migranta, uhićen vozač

U hladnjači našli 41 migranta (Foto: AFP)
U hladnjači našli 41 migranta (Foto: AFP) Foto: Afp
Policija je u rutinskoj kontroli zaustavila kamion i u hladnjači pronašla 41 čovjeka. Sistem za hlađenje se bio pokvario. Uhićen je vozač.

Policija u sjevernoj Grčkoj jučer je u kamionu hladnjači pronašla čak 41 migranta, piše The Guardian. Svi su bili pothlađeni, ali živi. Većina su muškarci, a sedmorica su završila u bolnici, uglavnom zbog problema s disanjem. Pretpostavlja se da je većina migranata iz Afganistana.

Pročitajte i ovo Policija Neočekivano otkriće Pokušali krijumčariti strance na granici kod Metkovića: Policajci se iznenadili kad su zavirili u kombi Migranti u Grčkoj Nasilje na granici Horor u Grčkoj - Ljude love kao trofeje: "Organizirajte se i uhvatite ih! Planine su ih pune"

Hladnjača nije bila uključena, jer se sistem pokvario, a migrante je policija otkrila slučajno tijekom rutinske kontrole između između gradova Xanthi i Komotini.

Policija je uhitila vozača (40) iz Gruzije, a vjeruju da je kamion u Grčku ušao iz Turske.

Podsjetimo, prošlog mjeseca u Essexu nedaleko od Londona u kamionu hladnjači pronađena su tijela 39 ljudi. Još nisu svi identificirani, a vjeruje se da su većinom Vijetnamci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene