Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKIPE NA TERENU

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji prekinut telekomunikacijski promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Dubrovačko-neretvanske županije u četvrtak popodne je prekinut telekomunikacijski promet, a iz Hrvatskog Telekoma i Vipneta ističu kako intenzivno rade na što skorijem otklanjanju problema.

Iz Hrvatskog Telekoma izvijestili su da je u četvrtak oko 15 sati došlo do prekida optičkog kabela, što je uzrokovalo otežano korištenje telekomunikacijskih usluga na dubrovačkom području.

Pročitajte i ovo PR Vodeća mreža u Hrvatskoj Hrvatski Telekom potvrdio status najbolje i najbrže mobilne i fiksne širokopojasne mreže Slika nije dostupna Kako je to moguće? Zbog 25 kuna blokirali mu sve kartice, ali pravi šok uslijedio je kada je otkrio koliko je dug star: "Toga nigdje na svijetu nema"

Iz Dubrovnika nam se javio jedan čitatelj koji se bavi taksiranjem. Kaže kako je poslijepodne izgubio dosta tura jer ga nitko ne može dobiti na telefon. Ističu kako su trenutno sve raspoložive ekipe na terenu i poduzimaju maksimalne napore kako bi se nastale poteškoće otklonile u najkraćem mogućem roku, te kako bi usluge ponovno postale dostupne korisnicima.

Sanacija bi, kako očekuju, trebala biti dovršena do 21 sat kada bi trebalo doći do normalizacije telekomunikacijskog prometa, priopćio je Odjel za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma, iz kojega se ispričavaju korisnicima na neugodnostima uslijed nemogućnosti korištenja usluga.

NE MOŽETE SE SAKRITI! Jezive stvari koje Google zna o vama

Iz Korporativnih komunikacija Vipneta priopćili su kako zbog prekida na transmisijskim linkovima korisnici na području Dubrovačko-neretvanske županije imaju poteškoća prilikom korištenja Vip usluga.

Ističu kako se trenutno intenzivno radi na što skorijem otklanjanju problema te se ispričavaju korisnicima koji nisu u mogućnosti neometano koristiti Vip usluge. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene