Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U akciji 'Prve tri su najvažnije' prikupljeno 2,26 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon četiri mjeseca kampanje i prikupljanja sredstava UNICEF i partneri danas su objavili kako je u akciji "Prve tri su najvažnije" prikupljeno 2,26 milijuna kuna.

Građani mogu i dalje podržavati akciju uplatama na poseban žiro-račun Zagrebačke banke 2360000-1500092173, a donacije se također mogu uplatiti kreditnim karticama preko UNICEF-ove internetske stranice www.unicef.hr.

Pročitajte i ovo PR Oglas Ovih blagdana UNICEF vas poziva da budete nada i podrška najranjivijim djevojčicama i dječacima Za djecu u Gazi nema djetinjstva - 6 Pakao u pojasu Gaze Za njih nema djetinjstva: Čupaju si kosu, grebu se do krvi, imaju napadaje panike i rane znakove PTSP-a, prestravljena su

Program ranog razvoja djece i poticajnog roditeljstva višegodišnji je program koji UNICEF u Hrvatskoj pokreće u sklopu svojega novog mandata do 2011. godine.

Troškovi programa u 2007. godini procjenjuju se na dva i pol milijuna kuna, a do kraja ožujka je prikupljeno 2,26 milijuna kuna.

Akcija "Prve tri su najvažnije" za rani razvoj djece i poticajno
roditeljstvo počela je 7. studenog 2006. i trajala je do kraja ožujka ove godine.

Cilj je postići kvalitetniju besplatnu edukaciju o svim aspektima razvoja djece u sklopu postojećih servisa - pedijatrijskih ordinacija, posjeta patronažnih sestara i obiteljskih centara.

Organizacijom tzv. baby fitness radionica i grupa za uzajamnu pomoć roditelja uvode se novi sadržaji i načini interaktivnog učenja, kaže se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene