Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorenje sezone

Turisti počeli stizati, sunca još nema, ali njima ne smeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi turisti već stižu na Jadran, a u Split su uplovili u velikom stilu.

Nakon zimskog uljepšavanja otvaraju se hoteli, a gosti kao da su to jedva dočekali. 'Prvi gosti, većinom umirovljenici, još ne mogu uživati u kupanju u vanjskim bazenima, a ni na plaži.

Pročitajte i ovo Turisti u Veneciji Smanjit će gužve? Ovo je prvi grad u svijetu koji turistima naplaćuje ulaz: Pogledajte kolike su kazne za švercere Plan Splita - 1 Apartmanizacija stare jezge Hoće li se Split ugledati na Dubrovnik? "Sve se može regulirati i bez zabrana"

Nautičari su već počeli obilaziti brodove u marinama. 'Sviđa mi se kod vas što je sve blizu, mogu se raditi lijepi višednevni izleti, priroda je prekrasna. Jedva čekam toplije dane da se otisnem na more', kaže nautičar iz Njemačke.

>> Evo što je halal turizam!

U Split je stigao najveći kruzer do sada, dug 333 metra s 3500 turista koji su dan proveli u gradu i okolici. U Opatiju pak, stižu turisti u vlastitom aranžmanu koji su se nadali lijepom vremenu, a dočekalo ih je tmurno i oblačno. 'Nadali smo se da će biti sunčanije, ali nema veze, lijepo nam je bez obzira na vrijeme', kaže jedan gost iz Njemačke.

A tako lijepo biti će i svim turistima i izletnicima koji produžene Uskrsne blagdane odluče provesti na Jadranu, uživajući u dugim šetnjama uz more.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene