Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok na šibenskom području

Djevojčica trudna, policija sumnjiči 56-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaestgodišnja djevojčica u visokom stupnju trudnoće primljena je u šibensko rodilište.

Policija je procesuirala 56-godišnjeg muškarca. Sumnjiči ga se da je s djevojčicom od 14 godina uspostavio seksualnu vezu. 'Općenito govoreći, ukoliko se radi o seksualnom odnosu sa maloljetnicom, uvijek je odgovoran odrasli jer dijete ne može dati zreli pristanak na seksualni odnos', rekla je Gordana Buljan Flander iz Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. Kod djevojčice je primijećeno naglo povećanje tjelesne težine.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

'Takve se trudnoće u pravilu otkrivaju u dobi od 4, 5, 6 mjeseci. Ta djeca su zbunjena, osjećaju se obilježenima, izoliranima', kaže Buljan Flander. Da je procesuirani 56-godišnjak otac njezinog djeteta policija sumnja jer je viđana kako odlazi kod njega u kuću. Navodno mu je za džeparac čistila i pospremala. Djevojčici je do poroda ostalo tek nekoliko dana. Iz rodilišta poručuju da se osjeća dobro i da pri porodu ne bi trebalo biti problema. Traume će biti drugačije drugačije prirode.

'Radi se zapravo o nasilnom prekidu djetinjstva. One ne nastavljaju život svojih vršnjaka, one su i u toj sredini obilježen na neki način', zaključuje Buljan Flander. Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku istražuje detalje događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene