Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Traži se nestala djevojka (15) iz Višnjevca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samanta Čuljak, 15-ogodišnja djevojka iz Višnjevca pokraj Osijeka, nestala je u petak u prijepodnevnim satima.

U petak je otišla od kuće, navodno u školu, u 10 sati. Od tada joj se gubi svaki trag. U školi se nije pojavila. Roditelji su o nestanku kćerke obavijestili policiju u petak navečer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kao jastuk Dvogodišnja djevojčica odlutala i izgubila se u šumi: Kada su je pronašli, dočekao ih je nevjerojatan prizor Ilustracija Nije se vratila nakon šetnje Stigle dobre vijesti: Pronađena 12-godišnjakinja koja je nestala u Osijeku

No, do danas potraga ne daje rezultate. Majka Zvjezdana Čuljak, sumnja da je Samanta s nepoznatim starijim osobama planirala odlazak u Zagreb i bijeg preko granice.

Djevojka je pohađala prvi razred Srednje trgovačke škole u Osijeku. Bila je problematičnog ponašanja, ali nikada, kaže majka, nije odavala znakove nezadovoljstva ili naginjala bijegu od kuće, pa sumnja da joj je kćer možda i oteta.

Svi koji imaju saznanja o Samanti Čuljak, mogu se javiti majci na broj mobitela 098-612-217.

'Ona je malo buntovnog ponašanja, ali nije imala razloga da ode od kuće. Bila je posljednjih deset dana kod bake jer smo nas dvije porječkale i svima je govorila kako joj je kod bake lijepo, nastavnicima i prijateljicama, ali nije imala razloga da ode, kaže očajna majka Zvjezdana Čuljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene