Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko za vrijeme trajanja sjednice Vlade objavio je na svojem Facebook profilu zanimljivu poruku u kojoj se osvrnuo na jučerašnji istup drugog potpredsjenika Vlade Bože Petrova.


'Više sam puta javno isticao kako imamo povjerenja u MOST kao našeg partnera u Vladi. Reforme su nam zajednički prioritet i dok god imamo energiju da ih provodimo, ova će Vlada biti stabilna. Samo nepovjerenje koje jedan partner javno iskazuje drugome može destabilizirati Vladu i stoga pozivam sve članove Vlade da se usredotoče na posao za koji smo dobili povjerenje građana', napisao je Tomislav Karamarko.

Vezani članci Slika nije dostupna Sličan scenarij u Hrvatskoj i prošle godine Slika nije dostupna Sabor odbio skinuti zastupničke imunitete Petrovu, Bulju i Pupovcu

Božo Petrov je u utorak, komentirajući spekulacije o preslagivanju u vladajućoj koaliciji, prema kojima više u njoj ne bi bilo mjesta za Most, ustvrdio da se sve vrti oko Ine, te poručio da Most nije kočničar, ali da nekim interesnim skupinama ne odgovara red.

'Ne znam o čemu drugi članovi Vlade razgovaraju sa svojim prijateljima i poznanicima, ali mene je moje dugogodišnje iskustvo u najosjetljivijim poslovima za sigurnost građana naučilo da osjetljiva pitanja od nacionalnog interesa vrlo jasno odijelim od svoga privatnog života. Da to nisam radio cijeli život, moja bi karijera vrlo kratko trajala', napisao je Karamarko.