Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vlada će biti stabilna'

'NEMA RAZLOGA ZA NERVOZU' Za vrijeme sjednice Vlade Karamarko objavio zanimljivu poruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko za vrijeme trajanja sjednice Vlade objavio je na svojem Facebook profilu zanimljivu poruku u kojoj se osvrnuo na jučerašnji istup drugog potpredsjenika Vlade Bože Petrova.

'Više sam puta javno isticao kako imamo povjerenja u MOST kao našeg partnera u Vladi. Reforme su nam zajednički prioritet i dok god imamo energiju da ih provodimo, ova će Vlada biti stabilna. Samo nepovjerenje koje jedan partner javno iskazuje drugome može destabilizirati Vladu i stoga pozivam sve članove Vlade da se usredotoče na posao za koji smo dobili povjerenje građana', napisao je Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

Božo Petrov je u utorak, komentirajući spekulacije o preslagivanju u vladajućoj koaliciji, prema kojima više u njoj ne bi bilo mjesta za Most, ustvrdio da se sve vrti oko Ine, te poručio da Most nije kočničar, ali da nekim interesnim skupinama ne odgovara red.

'Ne znam o čemu drugi članovi Vlade razgovaraju sa svojim prijateljima i poznanicima, ali mene je moje dugogodišnje iskustvo u najosjetljivijim poslovima za sigurnost građana naučilo da osjetljiva pitanja od nacionalnog interesa vrlo jasno odijelim od svoga privatnog života. Da to nisam radio cijeli život, moja bi karijera vrlo kratko trajala', napisao je Karamarko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene