Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izjave za Dnevnik Nove TV

Tko podmeće ministrici Žalac? Butković poručuje: "O eventualnim pakiranjima raspravljat ćemo na stranačkim tijelima"

Butković o najavljenom štrajku u sezoni (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Butković o najavljenom štrajku u sezoni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Butković o najavljenom štrajku u sezoni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Butković o najavljenom štrajku u sezoni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ministar financija Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Ministar financija Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar prometa Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Ministrica EU fondova Gabrijela Žalac rekla je za Dnevnik Nove TV da se protiv nje vodi medijski linč, da joj netko podmeće i da bi to mogao biti netko unutar HDZ-a. Tko podmeće ministrici, pitali su novinari ministre uoči sjednice Vlade.

Ministar branitelja Tomo Medved rekao je: "Ministrica Žalac svoj posao radi iznimno odgovorno. Ne znam tko joj podmeće, pitajte nju“, rekao je Medved.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'' Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Na pitanje o ulaznici koju je ministar Marić navodno dobio za Svjetsko povjerenstvo u Rusiji, i to također navodno od Josipa Stojanovića, Medved opet kaže: "Pitajte njega."

Ministar je rekao i da zna kako je dužnosnik u sukobu interesa ako primi poklon veći od 500 kuna. Na upit zašto je Marić primio takav poklon, Medved opet odgovara: "Pitajte njega."

Ministar prometa Oleg Butković ne zna tko bi mogao biti taj koji podmeće ministrici.

"Ne znam tko bi to mogao biti. Očekujem da ćemo na stranačkim tijelima o tome raspravljati, to je mjesto na kojem ćemo raspravljati o eventualnim pakiranjima", kazao je Butković.

Aktualno "Pola pijem, pola šarcu dajem": Oporba tvrdi da za sljemensku žičaru i rotor nedostaje gotovo pola milijarde kuna Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska "Pola pijem, pola šarcu dajem": Oporba tvrdi da za sljemensku žičaru i rotor nedostaje gotovo pola milijarde kuna 1/2 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene