Ministrica EU fondova Gabrijela Žalac rekla je za Dnevnik Nove TV da se protiv nje vodi medijski linč, da joj netko podmeće i da bi to mogao biti netko unutar HDZ-a. Tko podmeće ministrici, pitali su novinari ministre uoči sjednice Vlade.

Galerija


Ministar branitelja Tomo Medved rekao je: "Ministrica Žalac svoj posao radi iznimno odgovorno. Ne znam tko joj podmeće, pitajte nju“, rekao je Medved.

Vezani članci Tomo Medved, čelnik Stožera za uklanjanje posljedica potresa, i Andrija Jarak Tomo Medved uvjerava da nitko neće ostati gladan: "Podijelili smo oko 10.000 obroka, svi koji su u potrebi će dobivati hranu" Tomo Medved i Ivo Žinić Zatrašujući podaci: Medved otkrio koliko ljudi nakon potresa nema smještaj - "Stanje s objektima nije dobro"

Na pitanje o ulaznici koju je ministar Marić navodno dobio za Svjetsko povjerenstvo u Rusiji, i to također navodno od Josipa Stojanovića, Medved opet kaže: "Pitajte njega."

Ministar je rekao i da zna kako je dužnosnik u sukobu interesa ako primi poklon veći od 500 kuna. Na upit zašto je Marić primio takav poklon, Medved opet odgovara: "Pitajte njega."

Ministar prometa Oleg Butković ne zna tko bi mogao biti taj koji podmeće ministrici.

"Ne znam tko bi to mogao biti. Očekujem da ćemo na stranačkim tijelima o tome raspravljati, to je mjesto na kojem ćemo raspravljati o eventualnim pakiranjima", kazao je Butković.

"Pola pijem, pola šarcu dajem": Oporba tvrdi da za sljemensku žičaru i rotor nedostaje gotovo pola milijarde kuna