Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarao sa šefom SOA-e

Tihomir Orešković: U Beogradu nije uhićen hrvatski agent

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znamo da je bio major JNA i da se u vrijeme Domovinskog rata borio na srpskoj strani, rekao je Orešković.

U razgovoru za HRT premijer Tihomir Orešković rekao je kako u Beogradu nije uhićen hrvatski agent. Čuo se, kaže, s ravnateljem sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markićem koji mu je rekao da uhićeni nije hrvatski špijun.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

'Znamo da je bio major JNA i da se u vrijeme Domovinskog rata borio na srpskoj strani', rekao je Orešković koji je dodao kako više informacija očekuje od Ministarstva vanjskih poslova.

Podsjetimo, srboijanski mediji objavili su kako je u Beogradu uhićena osoba s hrvatskim i srbijanskim državljanstvom koja je navodno surađivala s hrvatskom obavještajnom službom. Uhićenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Glasnogovornica višeg javnog tužiteljstva u Beogradu - potvrdila je tek da je točna informacija o uhićenju jedne osobe s dvojnim državljanstvom. Istaknula je i da ta osoba ostaje zadržana u rukama policije i tužiteljstva sljedeća dva dana.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene