Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Znamo da je bio major JNA i da se u vrijeme Domovinskog rata borio na srpskoj strani, rekao je Orešković.


U razgovoru za HRT premijer Tihomir Orešković rekao je kako u Beogradu nije uhićen hrvatski agent. Čuo se, kaže, s ravnateljem sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markićem koji mu je rekao da uhićeni nije hrvatski špijun.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare Slika nije dostupna ŠPIJUNSKA AFERA 'Ne vidim koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za pljeskavicu'

'Znamo da je bio major JNA i da se u vrijeme Domovinskog rata borio na srpskoj strani', rekao je Orešković koji je dodao kako više informacija očekuje od Ministarstva vanjskih poslova.

Podsjetimo, srboijanski mediji objavili su kako je u Beogradu uhićena osoba s hrvatskim i srbijanskim državljanstvom koja je navodno surađivala s hrvatskom obavještajnom službom. Uhićenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Glasnogovornica višeg javnog tužiteljstva u Beogradu - potvrdila je tek da je točna informacija o uhićenju jedne osobe s dvojnim državljanstvom. Istaknula je i da ta osoba ostaje zadržana u rukama policije i tužiteljstva sljedeća dva dana.