Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milanović je oduvijek imao direktan i iskren govor, to je pitanje koliko taj govor može donijeti poena političkih, objašnjava Tihomir Cipek.


Zoran Milanović nakon konstituiranja Sabora izjavio je kako u demokratskom smislu nikada nismo bili na nižoj točki. Smatra kako je Željko Reiner oduzeo govor mandataru, točnije, da je on govorio kao da je mandatar.

Vezani članci General Turalija smijenjen zbog droge u vojsci - 5 Zbog droge u Hrvatskoj vojsci pale i prve smjene: Dužnosti razriješen brigadni general Perica Turalija, no hoće li to biti sve? Zoran Milanović u Sinju - 3 Milanović potvrdio koga će predložiti za predsjednika Vrhovnog suda: ''Sada ćemo vidjeti kako će se ponašati oni koji su torpedirali Đurđević''

'Neke stvari čovjek u životu ne može birat, recimo kad se rodiš ne možeš birat spol, roditelje,
koji ti onda daju neku nacionalnost koja je prišivena, rasu, rodiš se kao gej. Ali neke stvari možeš birati, nažalost u ovoj situaciji ljudi iz MOSTA su izabrali da idu u saborsku većinu s otvoren ću biti kriminalnom, špijunskom proustaškom koalicijom koju je većinom učinio klub koji je osnovao gradonačelnik koji je optužen za teška kaznena djela i to je izbor. Taj izbor treba prihvatiti, ne poštovati i iza svega što sam rekao stojim. Hrvatska nikada nije bila niža u demokratskom smislu i ustvari ironično, kada smo govorili da Hrvatska raste i nema povratka na staro bili smo potpuno u pravu. Hrvatska raste to je očito svakome i posao je veliki napravljen, i da zaista nema povratka na staro ono u što smo ušli je veća nevolja nego ikada', rekao je Milanović u ponedjeljak.

A politički analitičar Tihomir Cipek poručio je kako se koalicije sklapaju s kim se želi, ali nije mogao, a da ne prokomentira Milanovićev stil.

'Slušajte, put do nje je bio zaista svakakav. Glavni problem u tome što nismo imali i još uvijek nemamo informacije tko je s kim razgovarao, tko je koga zvao, ali to će se zaboraviti vrlo brzo kao što će se zaboraviti i ova Milanovićeva izjava. Milanović je oduvijek imao direktan i iskren govor, to je pitanje koliko taj govor može donijeti poena političkih. Upravo obrnuto, oni koji to zaoštravaju i često puta ispadnu loši gubitnici, onda ih javnost sankcionira tako da dobiju još manje glasova', poručio je politički analitičar Tihomir Cipek. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook