Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu našli ništa

Thompsonu pretražili stan u potrazi za ilegalnim oružjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularnom pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu policija je nedavno pretražila stan u Splitu zbog dojave da bi u njemu mogao skrivati ilegalno oružje.

Splitska je policija potvrdila da je temeljem dojave pretražila stan popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Tražili su ilegalno oružje, a sumnja da bi ga Perković mogao posjedovati pojavila se nakon njegova gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, tijekom kojeg se pohvalio da još čuva oružje iz Domovinskog rata.

>> Thompson otišao iz Zagreba: 'Htio sam biti blizu Čavoglava!'

Ipak, nikakav ilegalan komad oružja nije pronađen, a sam Thompson je sve okarakterizirao kao politički progon.

'Ovo je nastavak političkog progona koji je uperen protiv mene već dulje, ovaj put samo drugim metodama. Shvatio sam ovo kao poruku političkih moćnika, nakon punog Poljuda, što me čeka u budućem mom radu', rekao je Thompson za Večernji list, aludirajući na svoj nedavni iznimno dobro posjećeni koncert na splitskom stadionu Poljud.

'A kako ću drugačije dolazak policije i pretragu stana protumačiti nego kao politički progon s obzirom na to da do sada nisam ni kazneno ni prekršajno kažnjavan', zapitao se pjevač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene