Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi izbjegao ovrhu, Marko Perković Thompson uplatio je 1,2 milijuna kuna poreza za koji ga tereti Porezna uprava, ali taj dug i dalje ne priznaje


Marko Perković Thompson državi je uplatio svotu od oko 1,2 milijuna kuna čime je ispoštovao rješenje Porezne uprave koja mu je tu svotu odredila nakon što su ustanovili da pjevač nije prijavio 3,69 milijuna kuna prihoda, piše Novi List.

Vezani članci Koncert Marka Perkovića Thompsona u Splitu (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 16 Visoki prekršajni sud odlučio: "Za dom spremni" kažnjiv i u pjesmi Bojna Čavoglave! Slika nije dostupna Poreznici lani prodajom ovršenih pokretnina naplatili 670 milijuna kuna duga

No, čini se kako priča ne završava ovdje. Iako je Perković platio Poreznoj, on ipak taj dug ne priznaje i najavljuje odlazak pred Upravni sud koji će dati konačnu riječ u ovom sporu.

>> Thompsonov odvjetnik: 'Dižemo kaznenu prijavu'

Poznati pjevač odlučio se na uplatu kako bi izbjegao ovrhu nakon što je Porezna uprava i u drugom stupnju odbila njegovu žalbu te nakon što nije prihvaćen ni njegov zahtjev za obustavom izvršenja do konačnog pravorijeka Upravnog suda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook