Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se Upravni sud

Thompson platio 1,2 milijuna kuna poreza, ali dug i dalje ne priznaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi izbjegao ovrhu, Marko Perković Thompson uplatio je 1,2 milijuna kuna poreza za koji ga tereti Porezna uprava, ali taj dug i dalje ne priznaje

Marko Perković Thompson državi je uplatio svotu od oko 1,2 milijuna kuna čime je ispoštovao rješenje Porezne uprave koja mu je tu svotu odredila nakon što su ustanovili da pjevač nije prijavio 3,69 milijuna kuna prihoda, piše Novi List.

Pročitajte i ovo Moskva Stroge mjere Kompanije koje napuštaju Rusiju moraju za to platiti, zarada već premašila godišnji plan Porezni dužnici - 5 Hoće li ih spasiti zastara? Porezna uprava objavila novu listu srama: Doznajte tko su glavne zvijezde

No, čini se kako priča ne završava ovdje. Iako je Perković platio Poreznoj, on ipak taj dug ne priznaje i najavljuje odlazak pred Upravni sud koji će dati konačnu riječ u ovom sporu.

>> Thompsonov odvjetnik: 'Dižemo kaznenu prijavu'

Poznati pjevač odlučio se na uplatu kako bi izbjegao ovrhu nakon što je Porezna uprava i u drugom stupnju odbila njegovu žalbu te nakon što nije prihvaćen ni njegov zahtjev za obustavom izvršenja do konačnog pravorijeka Upravnog suda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene