Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s kolnika

Teška prometna nesreća u Bjelovaru: Preminuo mladić (23), dvije osobe teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (23) poginuo je u slijetanju s kolnika jutros oko 6 sati u Bjelovaru, dok je dvoje putnika iz njegovog automobila teško ozlijeđeno.

23-godišnji vozač, upravljao je osobnim automobilom Renault Megane, u pravcu Sjeverne obilaznice, te je uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku sletio van kolnika, uslijed čega je prednjim krajem vozila udario u betonsko-metalne ograde dviju obiteljskih kuća, te se prevrnuo na lijevu bočnu stranu i udario u stup javne rasvjete gdje se zaustavio.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta

U vozilu su se kao putnici nalazili još 22-godišnjak i 20-godišnjakinja, a sve troje je sa bjelovarskog područja.

Svi sudionici prometne nesreće su radi zadobivenih ozljeda vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar zbog pružanja pomoći, gdje je 23-godišnji vozač uslijed zadobivenih povreda preminuo. 22-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a 20-godišnja putnica je također teško tjelesno ozlijeđena.

Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru na tijelu smrtno stradalog će se u ponedjeljak, 24. prosinca, obaviti obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Ovo je osma žrtva na prometnicama naše Županije u ovoj godini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene